Tisztelt Leendő Ügyfelem,


Raisz Mendy vagyok, a raiszhitel.hu tulajdonosa, a Benks Kft. független hitelezési szakértője. Főként ajánlásra dolgozom, de Ingatlanirodák ügyfeleinek szakértői tevékenységét, ügyintézését végzem eredményesen. A mai világban a banki finanszírozást is igénylő ingatlanok adás-vétele elképzelhetetlen pénzügyi tanácsadói háttér nélkül. A pénzügyi szakzsargon, az apró betűs részek, a végtelen termékkínálat mind-mind összezavarja az ügyfeleket, ezért segítek eligazodni a bankvilág útvesztőiben.

A bankfiókban dolgozó ügyintézők csak a saját termékeiket ismertetik, konkurenciaelemzés nélkül. A teljes körű és minőségi kiszolgálás, a hitelfelvevők érdekeinek maximális képviselése csak akkor valósítható meg, ha a szakértő az ügyfél érdekében jár el. Önnek olyan független szakemberre van szüksége, aki az ügylet egyedi helyzete alapján a teljes piac kínálatából keresi meg a legjobb megoldást a hiteltermék, a banki márkanév érdekei nélkül.

Ha azt szeretném elérni, hogy az ügyfeleim biztonságosan, komfortosan érezzék magukat a hitelfelvétel alatt, a teljes folyamatot végig kell kísérnem. Ezért nyújtok részükre teljes körű szolgáltatást, ráadásul nálam mindez teljesen ingyenes!

Az alábbiak mentén dolgozom:


A Benks Kft.-n belül, több mint 15 hazai bank hivatalos partnereként célom, hogy az ügyfeleim számára a legkedvezőbb hitelajánlatokat nyújtsam. A cég több mint 10 éves hitelezési tapasztalata, havi hitelkihelyezési volumene és a hazai nagybankokkal való napi kapcsolattartás eredményeképpen ügyfeleink olyan extra kedvezményeket is kapnak (EXTRÁK: pl. korlátlan számú ingyenes elő- és végtörlesztés, kezdeti költségek nagy részének átvállalása, egyedi kedvezmények, rugalmas törlesztési idő), melyet nem kap meg a bankfiókba betérő ügyfél.

Az ügylet során azt ajánlom fel, hogy az ajánlatok beszerzésén túl egészen folyósításig:

  • Azonnal megtudják, ha jóváhagyták a kérelmet, megkaphatják előre átolvasásra a banki hitelszerződést
  • segítek, a hitelkérelem tényleges benyújtásában és
  • segítek azok értelmezésében (Apró betűs részek, buktatók, és mindaz, amit egy banki ügyintéző nem mond el),
  • beszerzem, küldöm, és előkészítem a kiválasztott bankhoz szükséges nyomtatványokat, majd
  • végigkísérem a teljes további folyamatot (azonnal továbbítok minden információt, így gyorsabban megtudhatják az értékbecslés eredményét, rögtön jelzik nekem, ha esetleg hiánypótlás szükséges, ehhez én adom be az iratokat, … stb.)
  • Mindezekkel gyorsabb, és zökkenőmentesebb az ügyintézés!
Egy ingatlan adás-vételénél vagy építkezésnél átnézem a vevő teljes körű pénzügyi lehetőségeit, megvizsgálom a CSOK nyújtotta lehetőségeket, valamint a kamattámogatott és piaci hiteleket összevetem az ingatlanlízing paramétereivel is, hogy a legkedvezőbb lehetőségeket tudjam ajánlani.

Célom, hogy Önnek valóban csak a lakás kiválasztásával kelljen foglalkoznia, hitele miatt ne kelljen aggódnia!
Ez az oldal cookie-kat használ a hitelesítés, a navigáció és egyéb funkciók kezelésére. Honlapunk használatával elfogadja, hogy a következő típusú cookie-kat kínálhatjuk eszközén.
További információ Ok Elutasítom